FuusioMedia - Helppo ja vaivaton ratkaisu
Tekninen toteutus

Toteutamme verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, Elementor lisä-osalla. Aina responsiivisena rakennettavat sivut toimivat laitteesta riippumatta sekä teknisesti että visuaalisesti. Perustoiminnallisuuksien lisäksi pystymme ohjelmoimaan lisätoimintoja vaatimustesi mukaisesti.

WordPress-järjestelmä on suosittu ja toimintavarma

Rakennamme verkkosivut ja –kaupat avoimeen lähdekoodiin perustuvalla WordPresssisällönhallintajärjestelmällä. WordPressin etuja ovat helppo muokattavuus, lähes rajaton määrä erilaisia toiminnallisuuksia tuovia lisäosia sekä vaivaton päivitettävyys.

Yli 50 prosenttia maailman kaikista verkkosivuista on rakennettu WordPressillä ja se on kasvattanut suosiotaan tasaisesti viime vuosien aikana. Sen valitseminen uuden nettisivusi sisällönhallintajärjestelmäksi on siis helppoa!

+ 0 %
Maailman

verkkosivuista

Verkkosivujen tekninen toteutus etusijalla
Tekninen toteutus

Sivut toimivat laitteesta riippumatta

Onnistunut verkkosivujen tekninen toteutus kattaa ennen kaikkea sisältöjen tarkan syöttämisen sekä käytettävien lisäosien valinnan. Jotta voimme rakentaa sulavasti toimivat sivut, sisältöä on pystyttävä muokkaamaan juuri web-käyttöä varten. On hyvä tietää, että esimerkiksi samoja kuvatiedostoja ei voi käyttää sekä printtimainontaan että verkkosivuille, vaan alkuperäiset kuvatiedostot on muokattava omiksi, verkkokäyttöön tarkoitetuiksi tiedostoiksi.

WordPressin lisäosakirjastosta löytyy lähes rajaton määrä erilaisia toiminnallisuuksia mahdollistavia lisäosia. Näiden avulla on mahdollista luoda näyttäviä sivuja, mutta myös kasvattaa sivuston epävakautta sekä hidastaa sivuston toimintaa. Anna meidän auttaa toiminnallisten ja samalla turvallisten sivujen luomisessa.

Johtava verkkosivustojen rakennusalusta, jonka avulla rakennamme ammattimaisia verkkosivustoja