Hakukoneoptimointi

laptop-banner

Hyvätkään verkkosivut eivät palvele tarkoitustaan, elleivät ne ole löydettävissä. Optimoimme sivut niin, että asiakkaasi löytävät ne hakukoneiden avulla. Hakukoneoptimointi verkkosivuille koostuu sekä teknisestä että sisällöllisestä optimoinnista. Näiden molempien tekeminen on ratkaisevan tärkeää, jotta sivusto nousee hakutuloksissa riittävän korkealle.

Hakukoneoptimointi on hakukoneiden auttamista

Hakukoneet selaavat alituisesti internetiä keräten, luetteloiden ja järjestäen tietoa hakutuloksia varten: mitä osuvampaa tietoa sivusto pystyy tarjoamaan, sitä korkeammalle hakukone nostaa sivuston hakutuloksissa. Verkkosivujen hakukoneoptimointi on pohjimmiltaan hakukoneiden auttamista, jotta ne ymmärtävät mahdollisimman hyvin, mistä milläkin sivustolla kerrotaan.

Tähän kuuluu hyödyllisen ja kiinnostavan sisällön kirjoittaminen, sivuston sisältöjen kuvaaminen hakukoneita varten ja sivujen teknisestä toimivuudesta huolehtiminen. Olennaista on myös tutkia yleisesti käytettyjä hakusanoja ja selvittää näin, millä sanoilla ihmiset etsivät löytääkseen tietoa.