Räätälöity verkkokauppa juuri sinun tarpeisiin

Me luomme uniikin ja vaikuttavan verkkokaupan, joka heijastaa brändisi identiteettiä ja puhuttelee kohderyhmääsi.

Verkkokaupan hyödyt

Laajennettu markkina-alue ja asiakaskunta

Verkkokaupat mahdollistavat yrityksille pääsyn laajemmille markkinoille, ylittäen maantieteelliset rajoitukset. Ne tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita paikallisesti, kansallisesti ja jopa globaalisti.

Liikkeesi on avoinna 24/7

Toisin kuin fyysiset myymälät, verkkokaupat ovat avoinna 24/7, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia milloin tahansa. Tämä lisää myynnin mahdollisuuksia ja parantaa asiakaskokemusta.

Kustannustehokkuus

Verkkokaupan ylläpito on usein fyysistä myymälää edullisempaa, sillä se vaatii vähemmän henkilöstöä, tilaa ja fyysisiä resursseja. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden automatisoida monia prosesseja, kuten tilausten käsittelyä ja asiakaspalvelua.

Verkkokauppa

Miksi yrityksesi tarvitsee omansa?

Verkkokauppa on nykyään paljon enemmän kuin vain vaihtoehtoinen tapa myydä tuotteita; se on olennainen osa yrityksen menestystä digitaalisella aikakaudella.

Sen avulla yritykset voivat tavoittaa asiakkaita maailmanlaajuisesti, tarjoten samalla mukavuutta ja joustavuutta, jota perinteiset myymälät eivät pysty tarjoamaan.

Verkkokaupan avulla yritykset voivat palvella asiakkaita ympäri vuorokauden, mahdollistaen ostosten tekemisen mihin aikaan tahansa päivästä.

Tämä ei ainoastaan lisää myyntiä, vaan myös parantaa asiakaskokemusta, sillä asiakkaat voivat selata tuotteita ja tehdä ostoksia omalla ajallaan. 

Verkkokaupan merkitys yritykselle on siis valtava, ja se on avainasemassa yrityksen kasvun ja kehityksen kannalta digitaalisessa maailmassa.

Kokonaisvaltaisena kumppanina hoidamme projektin alusta loppuun.

Miksi verkkokauppaanne tulisi panostaa?

Verkkokaupan kehittämiseen panostaminen on merkittävä askel kohti modernia, asiakaslähtöistä ja tuloksellista liiketoimintaa. Se ei ainoastaan avaa uusia markkinoita ja myyntimahdollisuuksia, vaan myös vahvistaa yrityksenne asemaa kilpailijoiden joukossa

  • Joustavuus ja Mukautettavuus: WooCommerce on avoimen lähdekoodin alusta, joka toimii WordPressin päällä. Se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet räätälöidä ja laajentaa verkkokauppaasi. WooCommerce sopii erinomaisesti, jos haluat täyden kontrollin verkkokauppasi ulkoasun ja toiminnallisuuksien yli.
  • Skaalautuvuus ja SEO-ystävällisyys: WooCommerce on erittäin skaalautuva ja hakukoneoptimointiin soveltuva ratkaisu, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kasvuhakuisille yrityksille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään verkossa.
  • Helppokäyttöinen ja Monipuolinen: Shopify on erittäin käyttäjäystävällinen alusta, joka soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat päästä nopeasti alkuun verkkokauppansa kanssa. Se tarjoaa helpon hallintapaneelin, valmiita teemoja ja laajan valikoiman sovelluksia verkkokauppasi laajentamiseen.
  • Luotettava ja Turvallinen: Shopifyn isännöity alusta huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista, kuten palvelimen ylläpidosta, tietoturvasta ja sivuston nopeudesta, joten voit keskittyä liiketoimintaasi.

Fuusiomedia valitsee Shopifyn ja WooCommercen, koska ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset tarpeet ja tavoitteet. Valitsemalla kaksi markkinoiden johtavaa alustaa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän erityisiä liiketoimintavaatimuksiaan. Meidän tavoitteemme on varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa juuri heille sopivan verkkokaupan, joka tukee heidän kasvuaan ja menestystään digitaalisessa maailmassa.

Erilaiset verkkokaupparatkaisut ja niiden merkitys yrityksellesi

Digitaalisen kaupankäynnin maailmassa on monia erilaisia alustoja, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja etuja verkkokaupan perustamiseen.

Kaksi suosituinta ja tehokkainta ratkaisua ovat Shopify ja WooCommerce.

 Molemmat alustat tarjoavat kattavia ratkaisuja verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan, mutta niillä on omat erityispiirteensä, jotka tekevät niistä sopivia erilaisiin tarpeisiin.

Oletko valmis viemään myyntisi verkkoon?

Ota yhteyttä ja sovitaan palaveri jossa tutustutaan yhdessä liiketoimintaasi ja suunnitellaan miten voimme parhaiten palvella teitä.